• Kunst-Punt Art-Workshops

  Workshops Keramiek
  Mini-workshops:
  Om u te laten proeven wat keramiek is krijgt u uitleg en informatie over klei, technieken en decoratie. Ook maakt u zelf een klein object van klei. Dit werkstuk wordt later in het atelier gedroogd, gebakken en geglazuurd.
  2 weken na de mini-workshop is uw werkstuk klaar.
  Prijs: €25,- incl materialen en bakken.
  Inschrijven via mail:info@kunst-punt.com of telefonisch: 06-20395601

  Korte workshop:
  bestaat uit 5 lessen van 2,5 uur. U leert het materiaal kennen en maakt u onder begeleiding een groter object. De objecten worden gebakken en door u, naar keuze, afgewerkt met glazuur of oxides. Aan het eind van de workshop gaat u naar huis met een zelf gemaakt keramisch werkstuk!
  Heeft u interesse? Stuur dan een mail voor verdere informatie: info@kunst-punt.com

  Bedrijven en groepen:

  Keramiek
  Voor groepen zoals vriendenclubs, collega´s of bedrijven biedt Kunst-Punt workshops keramiek zowel in het atelier als op locatie.Tijdens de workshop maken de deelnemers onder begeleiding een klein object van klei (evt ahv een thema). In het atelier worden de objecten afgewerkt, gedroogd en gebakken. 2 weken na de workshop worden de objecten afgeleverd.
  Op de foto onderaan deze pagina vindt u een voorbeeld van de prachtige resultaten van een groep collega´s. Voor verdere informatie kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.

  Schilderen
  Ook is het mogelijk voor een workshop schilderen te kiezen. De workshop duurt 2 uur. Tijdens de workshop schilderen de deelnemers onder begeleiding een klein werkstuk (evt ahv een thema). De workshop is inclusief materialen.
  Voor meer informatie kunt u telefonisch of via mail contact opnemen.